Neutral Sweden’s Not So Neutral CIA Flights

Offer up your best defence.

STOCKHOLM (Rixstep) — The official government investigation into the CIA flights through Swedish airports was led by the head of one of the airports involved in the flights. The investigation failed to reach any real conclusions, and the four year long affair was blamed on the assassinated Anna Lindh – this according to a report by Ola Jordán and Kenneth Rasmusson.”

Läs mer:

http://rixstep.com/1/20120118%2c01.shtml

Eftersom svenska myndigheter och politiker (samt huvudströmsmedia/mainstreammedia/msm) har lagt locket på denna uppenbara jävssituation inom svenska staten (det är ju iof sig inte första gången i vår samtid som staten/huvudströmsmedia  lägger locket på uppgifter som går emot de ”officiella sanningarna”; eller rättare sagt: ”de offentliga lögnerna”) är det viktigt att uppgifterna om dessa missförhållanden publiceras på andra språk.

Sprid gärna länken vidare (och översätt texten gärna till fler språk och försök förmå media utomlands att uppmärksamma vad som pågår (i det fördolda) i Sverige.

Det handlar i grunden om vilket samhälle folket i Sverige vill ha; ett som är baserat på rättsprinciper eller ett som är anfrätt av korrupta statstjänstemän som i det fördolda verkar för utländska intressen, t.ex. USA:s/CIA:s illegala program för extraordinära överlämningar.

Ola Jordán

This entry was posted in Huvudströmsmedia och offentliga lögnen, Om folkens kamp. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − four =

Spam protection by WP Captcha-Free