”Kung Julian” uttalar sig om svenskt EMU-medlemskap

VARNING – IRONI!!! SE GÄRNA MADAGASKAR INNAN NI LÄSER DETTA:
”Kom med allihopa. Det är Kung Julian som talar (eller rättare sagt – jag är ledarskribent på Dagens Industri – men i alla fall).

Nu är det dags för alla – framför allt vi svenskar – att gå med (eller joina, som vi i toppen på klassamhället brukar säga) EMU. Vi måste vara med där de andra är – det förstår ju vem som helst – framförallt jag. Spring nu alla – gärna framför mig – rakt mot målet, som ni ser mot väggen där. Så där ja – är det inte skönt????”

Here is a ”free” english translation (supervised by King Julien, AKA (Also Known As) PM Nilsson):
”Come along, everybody. It´s King Julien who is delivering a speach (or rather – I’m an editorial writer for Dagens Industri – but anyway). Now it’s time for everyone – especially the Swedes – to join (or to be a loyal member of, as we in the top of the class-society usually say) EMU. We need to come together in the European Union – which everybody understand – especially I. Now run straight ahead towards the Goal  – preferably in front of me – as You see there against the Wall. That’s it – it´s nice, isn’t it???”
Ledare: Dags för Sverige att gå med i EMU

Ola Jordán

This entry was posted in Huvudströmsmedia och offentliga lögnen, Om folkens kamp. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


six × 1 =

Spam protection by WP Captcha-Free