Healing Lyme Disease Coinfections – en bok som analyserar örtmedicinens fördelar

Healing Lyme Disease Coinfections, skriven av Stephen Harrod Buhner, är en utmärkt bok inte endast för dem som är intresserade av vilka örtmediciner som används för att bota borrelia/neuroborrelios och andra infektioner som bartonella (bland andra fästingburna sjukdomar).
Den ger även goda råd när det gäller vilka typer av örtmediciner som är bra mot t.ex. artrit, orsakad av inflammation i leder.

Stephen Buhner skriver t.ex. att örten Japanese Knotweed (Polygonum cuspidatum) har använts i Kina och Japan i över 2000 år, men att den i stort sett varit okänd i väst fram till nyligen. (s.217).

Detta mönster går igen när det gäller den så kallade västerländska skolmedicinens arrogans (som bottnar i kolonialism/rasism – grundläggande i Eurocentrismen) i det att denna skolmedicin självpåtaget har definierat vad som är ”Vetenskap och beprövad erfarenhet” – vilket självklart är nys.

Detta synsätt bortdefinierar/undervärderar den traditionella folkliga medicinen (med tusenåriga traditioner med botgörande egenskaper; inte endast i Asien utan t.ex. i alla tropiska områden) som är ursprunget även till den så kallade skolmedicinen. Detta utgör fortfarande en hämsko på till exempel den offentliga sjukvården i Sverige.

En länk till Adlibris näthandel för dem som är intresserad att inhandla boken Healing Lyme Disease Coinfections :

http://www.adlibris.com/se/bok/healing-lyme-disease-coinfections-9781620550083

Här är länken till Stephen Harrod Buhners hemsida om att läka borrelia och andra infektioner som härrör bland annat från fästingbett:

http://buhnerhealinglyme.com/

Ola Jordán

This entry was posted in Bibliotek och litteratur, Huvudströmsmedia och offentliga lögnen, Om folkens kamp. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ six = 15

Spam protection by WP Captcha-Free