Dessa landstingspolitiker beslutade att lägga ner akutkirurgin vid Kiruna lasarett

”Med siffrorna 38-32 röstade den 30 juni en majoritet av politikerna i landstingsfullmäktige i Norrbotten ja till att operationsverksamhet som kräver centraloperationsresurser flyttas från Kiruna till Gällivare. De som röstade för var 29 av 32 ledamöter från Socialdemokraterna, fem utav sex ledamöter frånVänsterpartiet och två ledamöter från Miljöpartiet. Samtliga ledamöter från oppositionspartierna: Folkpartiet liberalerna, Norrbottens sjukvårdsparti, Moderata samlingspartiet och Centerpartiet röstade nej till förslaget.”

Läs mer:

http://www.kiruna-nytt.se/a/n9110717.html

Ola Jordán

This entry was posted in Om folkens kamp. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + four =

Spam protection by WP Captcha-Free