Mitt hotmail-konto har hackats

Uppdaterad: 120615

Någon/några har hackat mitt hotmail-konto (inklusive fått tillgång till adresslistan på kontot) och använder sig av mig som avsändare för spambrev.

Hur kan jag nu veta det, undrar säkert vän av ordning.

Anledningen till att jag vet detta är att en del av dessa spambrev returnerades till mig, eftersom några adressater inte var åtkomliga.
Fler spambrev kan ju ha skickats med mig som avsändare, utan min kännedom, eftersom det endast är när någon av adressaterna inte är åtkomlig som de returneras till mitt konto.

I t.ex. ett av de returnerade e-breven till mitt konto framgår följande från dess källkod:
”X-Originating-IP: [187.139.148.186]”

Av denna sida:
http://free-ip-address-lookup.com

går det att få reda på vem/vilka som har denna IP-adress:

address: PERIFERICO SUR, 3190, ALVARO OBREG
address: 01900 – MEXICO DF – DF
country: MX
phone:   +52 5 556244400 []

När jag på Google sökte på
PERIFERICO SUR, 3190, ALVARO OBREGON

hittade jag ett svar (på spanska) på denna länk (den som inte behärskar spanska kan låta grov-översätta texten via Google):
http://mx.answers.yahoo.com/question/index?qid=20090103222141AAih5bm

Där anges följande fråga:
Me hackearon que hago?
que hago el reporte dice que la dirección ip es 189.165.44.114 la dirección es periférico sur # 3190 en la delegación Alvaro obregón y el tel es 52 5 556244400.
mi análisis me arrojo un cokie ya lo elimine pero al parecer robo toda mi información (¿pero que tipo de info roban? a y creen que puedan utilizar mis contraseñas para abrir y modificar mis blogs mis correos, mi MySpacee y demás

som fick följande svar:
La unica manera de que te puedan robar contraseñas es que hayas marcado la opcion de recordar contraseña en tu navegador o que hayas ingresado tu contraseña al momento de que te hayan ”hackeado” y si lo que preguntas es que tipo de informacion te pueden robar lamento decirte que es cualquier tipo de informacion pueden robarte documentos, archivos, programas de 30kb hasta 1gb,2gb,3gb etc…
Y al menos de que no sea un verdadero Cracker y encuentre informacion util para robarte y para obtener ganancias hara lo posible para estafarte pero si solo es un lammer te aseguro que solo busca divertirse y joder a los demas Yo que tu me preocuparia mas por la clave de tu cuenta de correo ya que las demas no tienen mucha importancia.. te recomiendo que cambies rapidamente tu contraseña y tu pregunta y respuesta secreta
Suerte y espero que haya resuelto tu duda

Det är tydligen samma person/personer som har hackat även mitt hotmail-konto; breven är alltså inte skickade från det e-postprogram som jag har installerat på min dator.

Andra IP-adresser som dessa spambrev har skickats från – med mitt användarkonto som avsändare – är:

77.229.253.216 (den IP-adressen går till:
address: Lagoas Marcosende, Parcela 32
address: Campus Universitario de Vigo (CUVI)
address: 36201 Vigo Espanha
phone:   +34986910227
fax-no:  +34986910247)

och

190.133.110.206 (den IP-adressen går till:
address: Treinta y Tres, 1418, P.3
address: 11000 – Montevideo –
country: UY
phone:   +598 2 9028819 [])

och

46.162.192.252 (den IP-adressen går till:
person: Artyom Kuzikyan
address: Teryan 19, apt. 4
address: Yerevan 375010
address: Republic of Armenia
phone: +37410 525258)

Jag kan endast sätta det i sammanhang med att denne/dessa vill smutsa ner mitt rykte/namn. Förutom att det skickas spam från mitt användarkonto, har jag även nyligen råkat ut för att någon har ringt till en organisation och utgett sig för att vara Ola Jordán. Självklart kan jag inte till 100 procent säga om dessa saker har kopplingar till varandra.

Min misstanke är dock att dessa händelser beror på det jag har publicerat/offentliggjort angående mordet på Sveriges statsminister Olof Palme och CIA-flygplan som landat på svenska flygplatser (vilka bakgrunder/händelser statliga myndigheter försöker mörka).

Läs själv en del av vad jag skrivit och skaffa er en uppfattning om detta:

Några reflektioner angående mordet på Sveriges statsminister år 1986
http://temp.kiruna-nytt.se/?p=753

Okunnig reporter i SR:s Studio Ett om CIA-flygplan som landat i Sverige
http://temp.kiruna-nytt.se/?p=721

För att förstå det som händer i Sverige i dag (inkluderat det jag skrivit om bl.a. i dessa två ovanstående artiklar) – som inte heller tas upp i riksmedia – bör man läsa det Anders Jallai skriver om i sina verklighetsbaserade böcker.
http://www.jallai.se/

Läs även Jack Londons Järnhälen för att förstå vilka medel som makten har till sitt förfogande mot dem som ifrågasätter de offentliga sanningarna (och som de inte heller drar sig för att använda när deras makt är i fara).

Ola Jordán

This entry was posted in Om folkens kamp, Palme-mordet. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


four + = 6

Spam protection by WP Captcha-Free