Går det att lita på media att USA dödat Usama bin Laden (uppdaterad)?

Uppdaterad: 110505
Publicerat den: 3 Maj, 2011 16:04

Unisont trumpetas nu ut i huvudströmsmedia att USA/CIA (enligt direkt order från president Barack Obama) på söndagen den 1 maj ska ha dödad Usama bin Laden. Jag tvivlar på att denna uppgift är korrekt.
Vad som bl.a. tyder på att det är en fejkad historia är den bild på bin Laden som offentliggjordes efter hans påstådda död.
Nätsidan http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/osama_dead.php
har bl.a. publicerat ett foto som tydligt visar att bilden på den döde bin Laden är manipulerad.

Så här tillkännagav president Barack Obama samma dag att USA/CIA dödat bin Laden:

Adrian Salbuchi – författare och politisk analytiker (http:\\www.secondrepublicproject.com) – ger i nedanstående film en förklaring tlll varför USA skulle ha intresse av att fabricera ihop en historia om att bin Laden dödats:

Obama Gets Osama!! – Special Report by Adrian Salbuchi, 2nd May 2011

Viktigare än frågan huruvida Usama bin Laden lever, eller avled omkring 2001, alternativt blev avrättad av en USAmerikansk specialstyrka 1/5 2011, är hur hans gestalt utnyttjats som en boogieman (en spökfigur) både av Bush- och Obama-administrationerna som den person som låg bakom attackerna mot WTC-husen och Pentagon den 11 september 2001.

Fakta pekar dock på att attackerna iscensattes av Bush-administrationen, som en förevändning att kunna invadera både Afghanistan och Irak.

Den officiella versionen, att dessa attacker utfördes av bin Ladens terroristgrupp Al-qaida, har ifrågasatts av bl.a. 9/11 the Truth-Movement (sanningsrörelsen).
En av dem som lämnat viktiga bidrag för att avslöja den officiella versionen är David Ray Griffin.

Viktiga uppgifter om att de tre WTC-huset raserades på grund av en kontrollerad nedtagning (controlled demolition) framkommer även i detta nyhetsinslag från Russia Today ”New 9 11 photos ‘prove WTC exploded from inside'”

Denna film visar puffarna (tydliga tecken på explosioner) som framträder på framsidan av huset just innan WTC 7 förvandlas till en hög av bråte – det rasade alltså trots att det inte träffades av något flygplan.

Ola Jordán

This entry was posted in Huvudströmsmedia och offentliga lögnen. Bookmark the permalink.

2 Kommentarer till Går det att lita på media att USA dödat Usama bin Laden (uppdaterad)?

  1. Leif Erlingsson säger:

    Tack för denna fina överblick. Rekommenderar även Lasse Wilhelmsons ”Att ”döda” ett lik – bin Ladin går igen”, där han bl.a. ställer den viktiga frågan: ”Man kan undra varför denna nyhet kommer just nu. Det är svårt att värja sig från tanken att det hänger ihop med de pågående upproren i arabvärlden, det förestående nästa skedet i den ekonomiska krisen och behovet av en ny ”false flag” á la 911.” (Det görs försök att diskutera Lasses frågor i en tråd på Sourze, men på något sätt är det som att man hela tiden fastnar i gyttjan då man försöker lyfta viktiga frågor.)

  2. HL säger:

    Whag the dog

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 6 = eleven

Spam protection by WP Captcha-Free