Råd till dem som fått fästingburna infektioner

Mina råd till dem som får en fästingburen sjukdom framöver – eller känner  av symptom exempelvis från borrelia, mycoplasma, bartonella, babesia och rickettsia; vissa av dem kan även smittas av andra insekter.

Råden är baserade på mina egna erfarenheter av den offentliga sjukvården och mina kontakter med Försäkringskassan: Diagnostisera dig företrädesvis i Tyskland.

Om du är intresserad av örtmediciner, ta fasta på det Stephen Harrod Buhner skriver (han har ett ”kärnprotokoll” för borrelia och de flesta andra fästingburna infektionerna och även rekommendationer beroende på vilka symptom man har).
Det går utmärkt att beställ dessa mediciner via nätet. Det är så jag har gått tillväga sedan november i fjol.

Sedan dess – när jag insåg att de allmänpraktiserade kvacksalvarnas (som själva kallar sig för läkare – de är utbildade men inte BILDADE) standardmedel – doxycyklin – inte fungerade för mig och kom i kontakt med en expert på ortomolekylär medicin – började jag att kurera mig själv med örtmediciner (har själv sedan slutet av september i fjol utgått från att jag har haft neuroborrelios, alltså obehandlad borrelia).

När jag sedan början av året upptäckte Buhner så har jag kunnat rikta in dessa örtmediciner direkt på de i Tyskland konstaterade infektionerna: Borrelia burgdorferi och mycoplasma pneumoniae (samt via mörkfältsmikroskopi – som typiskt nog inte är tillåtet att använda i offentliga sjukvården – candida och att jag hade för mycket tungmetaller i blodet, samt hade brist på vitala bakterier i tarmsystemet; alla symptom/brister som jag överhuvudtaget inte fått någon diagnos på av dessa svenska kvacksalvare.
Dessa rön via mörkfältsmikroskopin följdes upp med ett avföringsprov som också analyserades grundligt på ett tyskt laboratorium och bekräftade/verifierade mikroskopi-analysen).

Sammantaget kan sägas att jag har blivit vanvårdad (=ingen vård) inom den offentliga sjukvården i Sverige (vilket jag kommer att gå vidare med till patientnämnden och förhoppningsvis även en IVO-utredning) och respektfullt och grundligt undersökt av en naturläkare (och fått analyser gjorda av välrenommerade laboratorier) i Tyskland.

Jag har fortfarande kontakt med denna naturläkare och brevledes förhör mig om de mediciner jag tar enligt hennes bedömning är riktiga – utgående från provtagningarna och analyserna i Tyskland. Jag har även haft brevkontakt med Armin Schwarzbach (som förestår Armin labs i Augsburg) och ytterligare en tysk läkare som är beredda att bekräfta mina testresultat för Försäkringskassan som har stoppat all utbetalning till mig sedan den 14 januari, bland annat med motiveringen att jag inte har borrelia eftersom Elisa-testet var negativt.

Det är på den infantila nivån som de svenska läkarna=kvacksalvarna är och i symbios med inkompetenta tjänstemän på Försäkringskassan är beredda att ruinera och förnedra patienterna. Vansinne är bara förnamnet.

Länk:
Stephen Harrod Buhners sida om borrelia och andra infektioner som kan orsakas av fästingbett:
http://buhnerhealinglyme.com

Ola Jordán

 

This entry was posted in Huvudströmsmedia och offentliga lögnen, Om folkens kamp. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 × one =

Spam protection by WP Captcha-Free